McLaren Life banner
101 - 120 of 266 Posts
Discussion starter · #103 ·
Wszystkie, które pokazałem w wiadomościach prywatnych, zostały dodane. Chociaż kilka wiadomości prywatnych od innych osób, które wysłały Vins, wydaje się do mnie nie docierać.

Discussion starter · #105 ·
Spoko, miałem wiedzę techniczną, żeby to zrobić, więc czemu nie, prawda? =) Przydałaby mi się pomoc od ekipy w zakresie wyszukiwania numerów VIN z innych krajów. Wymieniają tablicę rejestracyjną, a następnie trzeba wyszukać numer VIN. Przyjaciel z Australii pokazał mi, jak to robią i zajmuje to trochę czasu.

Just bought 894. Graphite Grey on penis wheels.
Po prostu roześmiałem się na głos, czytając to! :D Gratulacje z okazji samochodu!

Just bought 894. Graphite Grey on penis wheels.
Po prostu roześmiałem się na głos, czytając to!
Image
Gratulacje z powodu samochodu!
Tak....dowiedziałem się po tym, jak dostałem samochód, że lekkie 1s są również znane jako penis wheels. Więc myślę, że za każdym razem, gdy będę nim jeździł, będzie to 21 salw honorowych! LOL

Tak....Dowiedziałem się po tym, jak dostałem samochód, że lekkie 1s są również znane jako koła penisa. Więc myślę, że za każdym razem, gdy nim pojadę, będzie to salwa 21 dział! LOL
boostd! Uwielbiam twoje poczucie humoru! Witamy na forum! I gratulacje z powodu posiadania jednego z najlepszych samochodów drogowych, jakie kiedykolwiek zbudowano.

boostd! Love your sense of humor! welcome to the board! And congrats on now owning one of the greatest performing road going cars ever built.
Uważaj... Twój samochód pierwotnie miał koła penisa... Lol! Właściwie znam pierwotnego właściciela Twojego 12C! ;)

Uważaj... Twój samochód pierwotnie miał koła z penisami... Lol! Znam oryginalnego właściciela Twojego 12C! ;
SSIIICK, I WYGLĄDA WSPANIALE NA TYCH KOŁACH Z PENISAMI!!!! Ale będę ostrożny i zostanę na swoim pasie! LOL. Właściwie to skontaktowałem się z oryginalnym właścicielem zaledwie dwa dni temu i jest naprawdę miłym facetem. Był na tyle miły, że podzielił się wszelkiego rodzaju szczegółami dotyczącymi mojego samochodu, wysłał mi nawet film z nim na hamowni! Teraz muszę sprawdzić, czy nadal ma te koła z penisami... może uda mi się namówić go, żeby je oddał za kilka dolarów, a wtedy mój samochód mógłby znowu dumnie jeździć z "salutem 21 dział". CHWILA... Właśnie zrobiłem obliczenia! 5 P na koło x 4 koła = 20 P (musi być jeszcze co najmniej jedno P "gdzieś" w samochodzie, żeby mieć salut 21 dział... Doh!

Attachments

SSIIICK, I WYGLĄDA WSPANIALE NA TYCH PENISOWYCH KOŁACH!!!! Ale będę ostrożny i zostanę na swoim pasie! LOL. Właściwie to skontaktowałem się z pierwotnym właścicielem zaledwie dwa dni temu i jest naprawdę miłym facetem. Był na tyle miły, że podzielił się wszelkiego rodzaju szczegółami dotyczącymi mojego samochodu, a nawet wysłał film z nim na hamowni! Teraz muszę sprawdzić, czy nadal ma te penisowe koła... może uda mi się namówić go, żeby je puścił za kilka dolarów, a wtedy mój samochód mógłby znowu dumnie jeździć z "salutem 21 dział". CHWILA... Właśnie zrobiłem matematykę! 5 P na koło x 4 koła = 20 P (musi być jeszcze co najmniej jedno P "gdzieś" w samochodzie, żeby mieć salut 21 dział... Doh!
Cóż, jestem facetem, a moja żona czasami nazywa mnie d*ckiem, więc..... LOL

SSIIICK, I WYGLĄDA NIESAMOWICIE NA TYCH PENISOWYCH KOŁACH!!!! Ale będę ostrożny i zostanę na swoim pasie! LOL. Właściwie to skontaktowałem się z pierwotnym właścicielem zaledwie dwa dni temu i jest naprawdę miłym facetem. Był na tyle miły, że podzielił się wszelkiego rodzaju szczegółami dotyczącymi mojego samochodu, a nawet wysłał film z nim na hamowni! Teraz muszę sprawdzić, czy wciąż ma te penisowe koła... może uda mi się przekonać go, żeby je oddał za kilka dolarów, a wtedy mój samochód mógłby znowu dumnie jeździć z "salutem 21 dział". CHWILA... Właśnie zrobiłem obliczenia! 5 P na koło x 4 koła = 20 P (musi być jeszcze co najmniej jedno P "gdzieś" w samochodzie, żeby mieć salut 21 dział... Doh!
Ima, w twoim przypadku może to być kierowca... w jednym z głośników. W każdym razie, kiedy po raz pierwszy usłyszałem dyskusję o "21 P", pomyślałem, że mówią o Chucku Norrisie. Jego 12C jest w kolorze McLaren Orange z drzwiami przesuwnymi BEZ miękkiego domykania, ponieważ w Chucku nic nie jest miękkie. Załączyłem zdjęcie, jak wjeżdża do "ChuckCave".

Attachments

Ima, w twoim przypadku może to być sterownik.....w jednym z głośników. W każdym razie, kiedy po raz pierwszy usłyszałem dyskusję o "21 P's", pomyślałem, że mówią o Chucku Norrisie. Jego 12C jest w kolorze McLaren Orange z przesuwanymi drzwiami BEZ miękkiego domykania, ponieważ w Chucku nic nie jest miękkie. Załączyłem zdjęcie, jak wjeżdża do "ChuckCave".
SW-12C, uwielbiam zdjęcie lotnicze twojego osobistego 12C zrobione z samolotu pasażerskiego, gdy lecisz nad "ChuckCave" Chucka Norrisa! Niektórzy mogą to nazwać sztuką, ale myślę, że musisz z powrotem położyć ręce na sterach i przestać latać tak nisko! Zadzwoń do mnie i weźmy nasze żony i zabierzmy samochody w góry w następny weekend, żeby trochę się zabawić z dala od zgiełku miasta!

Gratulacje - świetny kolor!

Dziękuję za wszystkie wysiłki w śledzeniu numerów produkcyjnych 12C. Kilka miesięcy temu kupiłem jeden z 6 Project Alpha 12C, #6 z 6 wyprodukowanych. Jak być może wiesz, są dwa białe samochody, dwa pomarańczowe samochody i dwa grafitowo-szare samochody. Mój jest drugim z dwóch grafitowo-szarych samochodów. Uważam, że samochody 1 i 2 były białymi, a 3 i 4 pomarańczowymi. Wiem, że 5 i 6 są grafitowo-szare.

Uważam, że masz mój samochód na liście, ostatnie 4 cyfry VIN = 1757. Jak być może wiesz, wszystkie Project Alphas mają czarne wnętrza. Czy mógłbyś zaktualizować listę mojego samochodu, aby dodać, że jest to samochód Project Alpha, #6 z 6?

Chciałbym zobaczyć, czy któryś z pozostałych 5 samochodów Project Alpha został "zarejestrowany". Czy wiesz o którymś z pozostałych?

Jeszcze raz dziękuję!

Attachments

101 - 120 of 266 Posts