McLaren Life banner
121 - 140 of 266 Posts
Discussion starter · #121 ·
Cześć, mam białego pająka 12C 2474, czarne wnętrze, w Wielkiej Brytanii. Gdzie mogę uzyskać pełną listę wszystkich samochodów? Dzięki
Pierwsza strona i mój podpis.

Muszę zaktualizować listy

Pierwsza strona i mój podpis.

Muszę zaktualizować listy
Dragon, wiem, że to daleki strzał, ale czy możesz dodać 625C do bazy danych jako zakładkę? Podejrzewam, że może to być najrzadszy mcalaren. Byłbym ciekaw, czy mamy tu jakichś właścicieli. Prawdopodobnie trzeba też dodać 570 Spider, 720S i, jeśli chcemy być całkowicie kompletni, M6GT. http://cars.mclaren.com/M6GT

I może dodać zakładkę dla samochodów wyścigowych, żeby Mikey miał gdzie wpisać swój bolid F1! :D

Cześć wszystkim. 2012 12c coupe #1751 rzeczywiście nie jest czarny, ponieważ niedawno go kupiłem i mieszka w North Jersey. Lol. Jest Volcano Orange. Mam też inne pytanie... Czy ktoś zna zakresy msrp dla poszczególnych lat? Jestem pewien, że są jednorazowe niestandardowe samochody, ale podczas moich poszukiwań widziałem samochody z tak niskim msrp od 245 tys. do 351 tys. i byłem ciekaw, czy te informacje zostały przechwycone.

Wysłane z mojego SM-G955U używając Tapatalk

Czy ktoś zna zakresy cen katalogowych dla poszczególnych lat? Jestem pewien, że budowano niestandardowe samochody, ale podczas moich poszukiwań widziałem samochody z ceną katalogową od 245 000 do 351 000 dolarów i byłem ciekaw, czy te informacje zostały zarejestrowane.
W USA cena podstawowa w 2012 roku wynosiła 239 000 $. Zamieściłem tutaj listę cen z 2012 roku dla opcji innych niż MSO:
http://www.mclarenlife.com/forums/m...p4-12c/23281-2012-car-options-where-can-i-find-description-each.html#post499825

Kupiłem swój w zeszłym tygodniu, numer 136 wyprodukowany w październiku 2011 roku, Carbon black z czarnym wnętrzem, przedni zderzak MSO 50th anniversary, jestem drugim właścicielem i kupiłem bezpośrednio w Mc Laren Belgium z 2-letnią gwarancją.

Dziękuję za wszystkie wysiłki w śledzeniu numerów produkcyjnych 12C. Kilka miesięcy temu kupiłem jeden z 6 Project Alpha 12C, #6 z 6 wyprodukowanych. Jak być może wiesz, są dwa białe samochody, dwa pomarańczowe samochody i dwa grafitowo-szare samochody. Mój jest drugim z dwóch grafitowo-szarych samochodów. Uważam, że samochody 1 i 2 były białe, a 3 i 4 pomarańczowe. Wiem, że 5 i 6 są grafitowo-szare.

Uważam, że masz mój samochód na liście, ostatnie 4 cyfry VIN = 1757. Jak być może wiesz, wszystkie Project Alphas mają czarne wnętrza. Czy mógłbyś zaktualizować listę mojego samochodu, aby dodać, że jest to samochód Project Alpha, #6 z 6?

Chciałbym zobaczyć, czy któryś z pozostałych 5 samochodów Project Alpha został "zarejestrowany". Czy wiesz o innych?

Jeszcze raz dziękuję!
Jeden z właścicieli zarejestrował wszystkie 6, tak myślę. Nie pamiętam jednak nazwiska tego pana. Mam tylko 4 z nich, na pewno.

121 - 140 of 266 Posts