McLaren Life banner
21 - 40 of 480 Posts
Niesamowita historia i cieszę się, że podoba Ci się 750 @06viper !! @Nu2Mac gratulacje, to piękny samochód, a Mac Newport to wspaniały dealer, z którym warto być. Bądź w kontakcie z ich personelem - wydarzenia są wspaniałe!

Teraz po prostu zakręcę się na krześle w moim biurze, skandując: "Nie muszę ulepszać... Nie muszę ulepszać... Nie muszę ulepszać..." przez około godzinę 🤣

Niesamowita historia i cieszę się, że cieszysz się z 750 @06viper !! @Nu2Mac gratulacje, to piękny samochód, a Mac Newport to wspaniały dealer, z którym warto być. Bądź w kontakcie z ich personelem - wydarzenia są wspaniałe!

Teraz będę się po prostu kręcił na krześle biurowym, skandując: "Nie muszę ulepszać... Nie muszę ulepszać... Nie muszę ulepszać..." przez godzinę lub dłużej 🤣
Dzięki! Ponieważ to mój pierwszy McLaren, nie mogę powiedzieć, czy 750S jest wart tych pieniędzy, aby go ulepszyć. Z moich ograniczonych interakcji z właścicielami 720S wynika, że wszyscy wydają się być z niego zadowoleni. Gdybym miał 720S, osobiście nie wydałbym dodatkowych pieniędzy na ulepszenie do 750S. Nie jestem wielkim fanem tego, dokąd zmierza przyszłość samochodów (hybrydyzacja), ale powoli się do tego przekonuję... słowo klucz to "powoli".😀 Jak to się mówi: "zmień się albo giń", prawda!? Być może następny 7xxS będzie hybrydą i wyobrażam sobie, że będzie potworem! Ktoś musi pokonać 296 GTB. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to wtyczka jak Artura. Ekscytujące czasy przed nami!

Niesamowity samochód, ale jeszcze bardziej niesamowita historia. Fakt, że masz wiele szybkich samochodów, jest już niesamowity, ale mieć grupę podobnie myślących przyjaciół, którzy po prostu chcą wyjść i się nimi cieszyć, jeździć nimi, to wisienka na torcie. Jak powiedział inny użytkownik, muszę znaleźć takich przyjaciół jak wy!

Dobry czytanie! Jestem nowy na tym forum i nowy w McLarenie. W zeszłym tygodniu dokonałem impulsywnego zakupu i przywiozłem do domu zupełnie nowego 750S! Zawsze podziwiałem McLarena, ale problemy z niezawodnością mnie powstrzymywały. Nie jestem lojalny wobec żadnej marki, ale gdybym miał się sklasyfikować, byłem facetem VAG (911, R8, Porsche SUV) i posiadałem kilka bimmerów.
Szukałem nowej zabawki w stylu czegoś pomiędzy GT3RS a TTS. Po rozejrzeniu się, postanowiłem dać szansę McLarenowi. I proszę, po jednej jeździe testowej byłem całkowicie wciągnięty! Nigdy nie jeździłem niczym takim jak 750S. Lubię samochody o podwójnej osobowości, a 750S jest moim zdaniem idealnym supersamochodem. To najlepszy supersamochód Dr. Jekylla-Mr. Hyde'a, przy czym Mr. Hyde jest dominującą postacią. :) Na szczęście na parkingu był bardzo dobrze wyposażony 750S w moim ulubionym kolorze (Papaya Spark), a reszta to historia.
Czekam z niecierpliwością na naukę od was wszystkich i na zostanie aktywnym członkiem!
View attachment 246683
View attachment 246684
Gratulacje! To '24 czy '25? Mój '25 dotarł do New Port, ale jest przetrzymywany do czasu aktualizacji oprogramowania od McLarena w sprawie problemu związanego z losową zmianą głośności głośnika.

Discussion starter · #34 ·
Gratulacje! Czy to '24 czy '25? Mój '25 dotarł do New Port, ale jest przetrzymywany w oczekiwaniu na aktualizację oprogramowania od McLarena w sprawie problemu związanego z losową zmianą głośności głośnika.
Mój to 24. A problem z głośnikiem to wadliwe oprogramowanie! Dotyczy wszystkich 750-tek. Miałem swój zaktualizowany przed Willow Springs i teraz gotowy do działania (y)

Gratulacje! Czy to '24 czy '25? Mój '25 dotarł do New Port, ale jest przetrzymywany jako zakładnik do czasu aktualizacji oprogramowania od McLarena w sprawie problemu związanego z losową zmianą głośności głośnika.
Kupiłem jeden z nowych modeli '24 na parkingu. Nie miałem jeszcze okazji zbadać samochodu, ponieważ w tej chwili otrzymuje pełną ochronę PPF nadwozia. Odezwę się, jeśli mój głośnik(i) zaczną wariować. :)

Mój to 24. A problem z głośnikiem to wadliwe oprogramowanie! Dotyczy wszystkich 750-tek. Miałem swój zaktualizowany przed Willow Springs i teraz jest dobrze (y)
Mój to 2024 bez problemu z głośnikiem. Po 3500 milach żadnych problemów! Niesamowity samochód!

Mój to 2024 bez problemu z głośnikami. Po 3500 milach żadnych problemów! Niesamowity samochód!
U mnie w 2024 też nie ma problemu z głośnikami, chociaż zauważam znaczną różnicę w jakości dźwięku między utworami z Apple CarPlay a utworami w pamięci, przy czym piosenki w pamięci brzmią o wiele lepiej niż Pandora przez CarPlay (z Sirius XM gdzieś pośrodku pod względem jakości). Zauważ, że mam Pandora Premium dla wyższej jakości dźwięku i bez reklam.

21 - 40 of 480 Posts