Czy ktoś ma inne rekomendacje dla "interesujących" szarości, jeśli storm jest zbyt prosty?
Myślę, że @Dash to osoba, z którą chcesz porozmawiać.Wow, wygląda to na znacznie bardziej złożone, niż się spodziewałem, co jest dobrą rzeczą. Chcę koloru, który nie kontrastuje z palladem, nadając samochodowi bardziej spójny wygląd. Chcę również eleganckiego wyglądu z kolorem, który lepiej eksponuje linie niż czerń (i jej różne warianty, które wymagają pewnych warunków oświetleniowych, aby się wyróżniać). Rozważam również luksusowe wnętrze, takie jak areia (luksusowy design 5) w przeciwieństwie do jednego ze sportowych wnętrz alcantara. Aby dopełnić elegancki wygląd, prawdopodobnie pozostanę przy srebrnych kutych kołach.
Opinie??
Uważam, że McLaren Boston ma na sprzedaż fabrycznie nowy szary 570 chicaneTen szary 570 chicane na tej stronie flickr jest wspaniały. Podobnie jak polaris blue.
Naprawdę lubię szary/szary. Zamówiłem kilka wersji i sprzedaje się niezależnie od tego, czy ma żółte, czerwone czy pomarańczowe akcenty.
Zamówiłem również kilka samochodów w różnych innych (odcieniach) szarości.
szare metaliki mają tendencję do posiadania różnych kolorów i kategoryzuję je w ten sposób:
srebrzysto/czarny odcień - porsche volcano gray, seal gray, sarthe grey, zenith black, onyx black
odcień zieleni - Storm Gray,
odcień brązu/brązu - Porsche Agate Gray, Blade Silver, fire black
odcień niebieskiego - flintgrau (PTS), Saros (nowy kolor 720),
szare niemetaliki, odnoszę się do nich jako
Nasycone: Porsche Graphite Gray, Ceramic Grey
Desaturacja: Chicane Grey
Następnie dalszy rozgranicznik:
tekstura:
kremowy metalik: małe, równomiernie rozmieszczone płatki - cerulean blue, silica white, volcano yellow, tarocco orange
granulowany metalik: szorstkie, grube płatki o różnych rozmiarach - supernova silver, burton blue, fire black, volcano orange, volcano red