McLaren Life banner

Ku pamięci Rooney Thomas z XPRD.... RIP. Grudzień 2024

1 reading
5.8K views 37 replies 28 participants last post by  nocturnal005  
#1 ·
Bardzo mi przykro, że muszę przekazać złe wieści, ale informuję, że nasz kolega, właściciel wielu McLarenów, poszukiwacz części McLaren, twórca nowych części i innowator narzędzi, Rooney Thomas z XPRD, zmarł z powodu powikłań nagłej choroby grypopodobnej na kilka dni przed Bożym Narodzeniem 2024 roku. My (czyli ja i jego rodzina z pracy w Kaiser Hospital – Rooney był anestezjologiem) nie możemy uzyskać od rodziny Rooneya wielu informacji dotyczących faktycznej przyczyny śmierci ani żadnych nabożeństw żałobnych.

Znałem go dopiero od niedawna (odkąd kupiłem mojego 720S), mieszkaliśmy około 45 minut od siebie i odwiedziłem go w jego warsztacie tylko kilka razy. Ale kontaktowaliśmy się SMS-owo przynajmniej raz w tygodniu i utrzymywaliśmy kontakt w sprawach McLarena i innych. Będzie bardzo brakowało tych, którzy znali jego zaradność, pasję i innowacyjność. Doświadczyłem, że Rooney zawsze walczył w dobrej sprawie McLarena.

Proszę, wyślij mi prywatną wiadomość, jeśli byłeś jednym z jego kumpli od McLarena. Wiem, że miał kilku przyjaciół, którzy pracowali z nim nad jego weekendowymi projektami i naprawdę mi przykro, jeśli ten post jest pierwszym, od którego się o tym dowiadujesz. I... przepraszam, jeśli ktoś inny miał to ogłosić, ale czekał na coś konkretnego. Nie widziałem nic na tym forum i minął już prawie miesiąc.